Home / Lajme / Maqedoni / Në Maqedoni pushteti grumbullon rezervistë të ushtrisë dhe policisë!

Në Maqedoni pushteti grumbullon rezervistë të ushtrisë dhe policisë!

11 shtator-Portali shkruan se, për çdo qytetarë të interesuar për t’u shkruar si rezervistë aktiv në Armatën e Maqedonisë apo Ministrinë e Punëve të Brendshme, paguhen nga 100 euro në muaj.

Sipas portalit Dokaz, këtyre ditëve po zhvillohet një aksion për grumbullimin dhe evidentimin e rezervistëve të policisë dhe ushtrisë në Maqedoni.

Portali shkruan se, për çdo qytetarë të interesuar për t’u shkruar si rezervistë aktiv në Armatën e Maqedonisë apo Ministrinë e Punëve të Brendshme, paguhen nga 100 euro në muaj.

Dje siç bëhet e ditur një aksion i tillë është realizuar në rajonin e Ohrit dhe Strugës.

“Këtë po e bën familja në pushtet duke grumbulluar të ashtuquajtur paramilitar. Këto sigurtë janë votues të VMRO-DPMNE dhe se nesër nëse mjegullohet situata atëherë atyre do ti ofrohet rrogë e plotë për të mbrojtur regjimin në ikje”, ka shkruar Dokaz.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *