Home / Lajme / Maqedoni / Parkimi zonal fillon si pilot projekt

Parkimi zonal fillon si pilot projekt

22 shtator-Në ndërkohë, për banorët nëpër banesa të cilët kanë parkingje do të ketë kartelë mujore.Fillimi I këtij projekti në Tetovë ka dhënë rezultatet e para, pasi që qysh në ditën e parë, janë vërejtur rrugë të qarkullueshme dhe vetura të cilët nuk parkohen vend e pa vend.

Prej ditës së sotme në Tetovë fillon implementimi i projektit “Parkimi Zonal”. Fillimisht ky projekt do të jetë pilot pa pagesë dhe do të realizohet vetëm në zonën A gjegjësisht në nënzonat A1 dhe A2 në bulevardet Ilirija dhe Ilinden. Ky pilot projekt do të vazhdojë disa javë derisa qytetarët të informohen mirë lidhur me mënyrën e funksionimit të së njejtit.

Në ndërkohë, për banorët nëpër banesa të cilët kanë parkingje do të ketë kartelë mujore.

Fillimi I këtij projekti në Tetovë ka dhënë rezultatet e para, pasi që qysh në ditën e parë, janë vërejtur rrugë të qarkullueshme dhe vetura të cilët nuk parkohen vend e pa vend.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *