Home / Lajme / Maqedoni / Promovohet Platforma „Miqtë e Sharrit“ (VIDEO)

Promovohet Platforma „Miqtë e Sharrit“ (VIDEO)

Tetovë, 26 Shtator – Sotë në Tetovë është promovuar platforma „Miqtë e Sharrit“. Organizatat themeluese të kësaj platforme janë “Instituti për zhvillim të bashkësisë” nga Tetova, Klubi Malor “Luboten” nga Tetova si dhe “Qendra për edukim dhe zhvillim” nga Tearca.

Promovohet Platforma „Miqtë e Sharrit“ e cila ështe grup joformal i organziatave qytetare nga rajoni i Tetovës, të cilët duan që Malin Sharr në ardhmëri të shohin si Park Nacional.

Organizatat themeluese të kësaj platforme janë “Instituti për zhvillim të bashkësisë” nga Tetova, Klubi Malor “Luboten” nga Tetova si dhe “Qendra për edukim dhe zhvillim” nga Tearca, njofton Televizioni Koha.

Në ngjarjen promovuese prezantim të shkurtë të patwn organizatorë si dhe performim të bendeve “High Control” si dhe “Këpurdhat” nga Tetova. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *