Home / Lajme / Maqedoni / Urimi i Rektorit të USHT-së Prof.Dr.Vullnet Ameti me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Urimi i Rektorit të USHT-së Prof.Dr.Vullnet Ameti me rastin e Festës së Kurban Bajramit

23 shtator-Kurban Bajrami le të na shërbejë për fisnikërimin e shpirtit, rritjen e besimit në vlerat sublime, shprehjen e solidaritetit e humanizmit ndaj njëri-tjetrit, kultivimin e tolerancës dhe mirëkuptimit, si dhe vlerave të tjera universale të qytetërimit.

Në emër të studentëve, stafit akademik dhe të punësuarve të tjerë në Universitetin Shtetëror të Tetovës, të gjithë pjesëtarëve të besimit islam ua uroj Festën e Kurban Bajramit.

Kjo festë e flijimit dhe humanizmit urojmë që për besimtarët e fesë islame të sjellë mirësi, begati dhe lumturi.

Kurban Bajrami le të na shërbejë për fisnikërimin e shpirtit, rritjen e besimit në vlerat sublime, shprehjen e solidaritetit e humanizmit ndaj njëri-tjetrit, kultivimin e tolerancës dhe mirëkuptimit, si dhe vlerave të tjera universale të qytetërimit.

Prof. Dr. Vullnet Ameti

Rektor i Universitetit Shtetëror të Tetovës

Gjithashtu lexo

Një shtetas i Maqedonisë i plagosur në sulmin në Barcelonë, gjendet në spital

Ministria e Punëve të Jashtme e Maqedonisë, nga komunikimi me Ambasadën e Maqedonisë në Spanjë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *