Home / Lajme / Maqedoni / Zizi Treg me shitore të re në Tetovë (VIDEO)

Zizi Treg me shitore të re në Tetovë (VIDEO)

Tetovë, 28 Shtator – Sot në Tetovë është hapur shitorja e re e Zizi Treg, e cila vepron në kuadër të RG grup. Zizi Treg, vjen me risi dhe mundësi të jashtzakonshme për të riprezantuar mundësinë e biznesit dhe produktet e kohës së re në fushë të teknikës së bardhë dhe lojrave për fëmijë.

Sot në Tetovë është hapur shitorja e re e Zizi Treg, e cila vepron në kuadër të RG grup.

Ky inagurim për qytetarët e Tetovës është një mundësi reale për të blerë produkte me cilësi të lartë dhe me çmime të lira.

Zizi Treg, vjen me risi dhe mundësi të jashtzakonshme për të riprezantuar mundësinë e biznesit dhe produktet e kohës së re në fushë të teknikës së bardhë dhe lojrave për fëmijë.

Konsumatorët në Tetovë dhe në Pollog kanë mundësi të shfrytëzojnë platformën e promovimit të bizneseve dhe produkteve duke gjetur adresën dhe lokacionin e biznesit në Zizi Treg-RG GRUP.

Në këtë qendër është mundësia, është rruga më e lehtë për konsumatorin.
Për më shumë vizitoni Zizi Treg në rrugën që çon në stacionin e autobusëve në Tetovë. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *