Home / Lajme / Botë / Garë në vijë të drejtë, BMW M6 kundër Audi S6 dhe Mercedes C63 [Video]

Garë në vijë të drejtë, BMW M6 kundër Audi S6 dhe Mercedes C63 [Video]

29 Tetor – Kjo garë në vijë të drejtë zhillohet në një pistë në Rusi ndërmjet BMW M6 F13 me 800kf kundër Audi S6 C7 me 560 kf dhe Mercedes-Benz C63 AMG me 700kf.

Gjithashtu lexo

Trump kërkon ndaljen e ndihmës financiare për Serbinë, ‘shpëton’ Kosova

Administrata e presidentit amerikan, Donald Trump po bënë përpjekje që të reduktojë në mënyrë drastike …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *