Home / Lajme / Maqedoni / Kotevski emrohet drejtor i Qendrës për komunikime i VMRO-DPMNE-së

Kotevski emrohet drejtor i Qendrës për komunikime i VMRO-DPMNE-së

19 tetor-Siç thuhet në kumtesën e sotme të VMRO-DPMNE-së Ivo Kotevski pas vetes ka një përvojë të pasur si gazetar dhe redaktor i televizionit Kanal 5 dhe Telma nga viti 1999 dhe punën gazetareske e ka kryer deri në angazhmanin e tij në Ministrinë e Punëve të Brendshme në vitin 2006.

Prej nesër drejtor i Qendrës për komunikime i VMRO – DPMNE-së do të jetë Ivo Kotevski, ka vendosur Komiteti ekzekutiv i partisë. Në funksionin drejtor i Qendrës për komunikime i VMRO-DPMNE-së vjen nga pozita e deritanishme ndihmësministër për për marrëdhënie me publikun në Ministrinë e Punëve të Brendshme.

Kotevski këtë funksion do të marrë nga drejtorii deritanishëm i Qendrës për komunikime i VMRO-DPMNE-së Ilija Dimovski, i cili do të vazhdojë të kryejë funksionin e koordinatorit të Grupit Parlamentar të VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

Siç thuhet në kumtesën e sotme të VMRO-DPMNE-së Ivo Kotevski pas vetes ka një përvojë të pasur si gazetar dhe redaktor i televizionit Kanal 5 dhe Telma nga viti 1999 dhe punën gazetareske e ka kryer deri në angazhmanin e tij në Ministrinë e Punëve të Brendshme në vitin 2006.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *