Home / Lajme / Maqedoni / PPD-ja pyet BDI-në, për disa çështje shqetësuese për shqiptarët!

PPD-ja pyet BDI-në, për disa çështje shqetësuese për shqiptarët!

27 tetor-“A mos është vallë koha të vetëdijesohen pak dhe të fillojnë ta mbrojnë kauzën kombëtare, për të cilën gjë janë edhe zgjedhur? Mos vallë edhe ata mendojnë se fajin për vendimin e tyre personal e ka përsëri Alija?”-janë disa nga pyetjet për të cilat partia më e vjetër e shqiptarëve në Maqedoni-Partia për Prosperitet Demokratik (PPD), kërkon përgjigje nga BDI-ja.

“Si e sheh “DUI” faktin se midis lindjes që quhet Rusi dhe perëndimit që quhet BE, ky koalicion qeveritar në mënyrë indirekte, punon dhe e mbështet opsionin Rusi? “Çka do të duhej të bëjë ‘DUI’, pas gjithë këtyre kërcënimeve, partia e cila “është lindur” të jetë tematike kur edhe pas shumë gënjeshtrave temat “evro-integrime dhe NATO” u bënë shkumë sapuni? Si e sheh DUI faktin se midis lindjes që quhet Rusi dhe perëndimit që quhet BE ky koalicion qeveritar në mënyrë indirekte e punon dhe e mbështet opsionin Rusi?”- janë disa nga dilemat të cilët në formë pytjesh PPD_ja ia parashtron BDI-së si pjesëmarrëse në qeveri dhe nga e cila pret përgjigje.

“A mos është vallë koha të vetëdijesohen pak dhe të fillojnë ta mbrojnë kauzën kombëtare, për të cilën gjë janë edhe zgjedhur? Mos vallë edhe ata mendojnë se fajin për vendimin e tyre personal e ka përsëri Alija?”-janë disa nga pyetjet për të cilat partia më e vjetër e shqiptarëve në Maqedoni-Partia për Prosperitet Demokratik (PPD), kërkon përgjigje nga BDI-ja.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *