Home / Lajme / Maqedoni / Rrugët e Maqedonisë do të arnojnë gropat në autostradën Gostivar – Tetovë

Rrugët e Maqedonisë do të arnojnë gropat në autostradën Gostivar – Tetovë

27 tetor-Nga LAMM njoftojnë se për shkak të xhirimit të filmit francez “A Fond” sot për qarkullim do të mbyllet autostrada A1 në aksin nga Gradsko deri në Negotinë, ndërsa nesër autostrada A1 në aksin prej motelit “Maqedonia” deri në Gradsko. Komunikacioni do të ridestinohet nëpër rrugën e vjetër.

Në autostradën Gostivar – Tetovë në pjesën prej pikës pagesore Gostivar deri në pikën pagesore Tetovë sot do të zbatohen punime ndërtimore për arnimin e gropave, njofton Lidhja Automoto e Maqedonisë (LAMM). Rekomandohet kujdes në drejtimin e e automjeteve dhe respektim i sinjalizimit të vendosur rrugor.

Nga LAMM njoftojnë se për shkak të xhirimit të filmit francez “A Fond” sot për qarkullim do të mbyllet autostrada A1 në aksin nga Gradsko deri në Negotinë, ndërsa nesër autostrada A1 në aksin prej motelit “Maqedonia” deri në Gradsko. Komunikacioni do të ridestinohet nëpër rrugën e vjetër.

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër rrugë të thata

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *