Home / Lajme / Maqedoni / Shtatë persona të arrestuar, akuzohen për terrorizëm (VIDEO)

Shtatë persona të arrestuar, akuzohen për terrorizëm (VIDEO)

15 tetor-Bastisje janë bërë në territorin e Shkupit me rrethinë, Kumanovë dhe fshatrat e komunës së Likovës Brezë, Malinë, Hotël dhe Mateç.Të dyshuarit ngarkohen me akuzën për “Organizim terrorist” neni 394a dhe “Terrorizëm” neni 394b dhe të njëjtëve u është caktuar masa e paraburgimit.

Ministria për punë të brendshme informoi se në bazë të analizave dhe provave të mbledhura deri tani, prokuroria themelore për ndjekje të kriminalitetit të organizuar dhe korrupsion ka lëshuar urdhër për zbatim të masave hetuese edhe për shtatë persona tjerë, në lidhje me ndodhitë e 9 dhe 10 majit në Kumanovë, raporton Fakte.

Bastisje janë bërë në territorin e Shkupit me rrethinë, Kumanovë dhe fshatrat e komunës së Likovës Brezë, Malinë, Hotël dhe Mateç.

Të dyshuarit ngarkohen me akuzën për “Organizim terrorist” neni 394a dhe “Terrorizëm” neni 394b dhe të njëjtëve u është caktuar masa e paraburgimit.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *