Home / Lajme / Botë / Të rinjtë sfidojnë pishinën e vdekjes (VIDEO)

Të rinjtë sfidojnë pishinën e vdekjes (VIDEO)

Para se ata të hidhen pishinën e vdekjes, uji është shumë i qetë, por vetëm pak sekonda pasi ata notojnë në të dhe ngjiten mbi shkëmbinjtë që e rrethojnë pishinën e frikshme, niveli i ujit rritet papritur dhe 3 të rinjtë bien sërish në ujin tashmë të egërsuar së tepërmi.

Pishina e pazakontë, e quajtur ndryshe “ pishina e vdekjes”, ndodhet në Kauai të Hawaiit. Të shumtë janë turistët që kanë dashur të përballen me të, por nuk kanë gjetur guximin për t’u hedhur në ujë.

Por një frikë e tillë është mposhtur nga 3 të rinj, të cilët kishin vendosur të sfidonin natyrën, duke u hedhur në “pishinën e vdekjes.

Ajo që ndodh pasi të rinjtë hidhen në pishinën e ndërtuar nga vetë natyra, është e pabesueshme. Para se ata të hidhen, uji është shumë i qetë, por vetëm pak sekonda pasi ata notojnë në të dhe ngjiten mbi shkëmbinjtë që e rrethojnë pishinën e frikshme, niveli i ujit rritet papritur dhe 3 të rinjtë bien sërish në ujin tashmë të egërsuar së tepërmi.

Gjithashtu lexo

Tërmet i fortë e goditi pjesën jugore të Altlantikut

Një tërmet me intensitet prej 6,7 ballësh sipas shkallës Rihter e goditi sot pjesën jugore …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *