Home / Lajme / Maqedoni / Zbulohen autorët e helmimit të nxënësve në “Arsenie Jovkov” (VIDEO)

Zbulohen autorët e helmimit të nxënësve në “Arsenie Jovkov” (VIDEO)

Shkup, 03 Tetor – Policia thotë se ka identifikuar 20-vjecarin Nikolla Xhikovski si kryerës të kësaj vepre në shkollën mesme të Çairit. Incidenti i helmimit të nxënësve shqiptarë, ndodhi para dy ditësh, kur 14 nxënës dhe një profesor, përfunduan në Klinikën toksikologjike me simptoma kollitjeje dhe derdhje lotësh.

Plicia e ka zbuluar autorët që hidhnin sprej “pips” në shkollën e mesme të Shkupit “Arsenije Jovkov”. Policia thotë se ka identifikuar 20-vjecarin Nikolla Xhikovski si kryerës të kësaj vepre në shkollën mesme të Çairit, transmeton gazeta “Lajm”.

Ndaj tij është parashtruar kallëzim penale, njësoj sikurse edhe ndaj 16-vjecarit Antonio Toshev, që është nxënës i vitit të dytë në këtë shkollë, si dhe 17-vjecarit Albin Kurtoviq. Për shokët e Xhikovskit, dihej se stërpiknin me sprej nëpër shkollë.

Incidenti i helmimit të nxënësve shqiptarë, ndodhi para dy ditësh, kur 14 nxënës dhe një profesor, përfunduan në Klinikën toksikologjike me simptoma kollitjeje dhe derdhje lotësh.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *