Home / Lajme / Maqedoni / 28 nëntori shënohet në Shkollën e Bujqësisë në Tetovë

28 nëntori shënohet në Shkollën e Bujqësisë në Tetovë

28 nëntori është njëra ndër festat më të rëndësishme të shqiptarëve sepse festohet shpallja e pavarësisë, njëkohësisht, është ditëlindja e komandantit legjandar të Ushtrisë Clirimtare të Kosovës Adem Jashari, si dhe dalja e arë publike e Ushtrisë Clririmtare të Kosovës. Me këtë referat I ka përshëndetur të pranishmit në shënimin e festës së 28 nëntorit, zëvendësdrejtori I shkollës së mesme të bujqësisë, Sherif Aburahmani.

Si në shkollat tjera edhe në shkollën e bujqësisë në Tetovë festa e 28 nëntorit është shënuar me program të larmishëm artisitik të përgaditur nga nxënësit e kësaj shkolle.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *