Home / Emisionet / Ditari (Çdo ditë në orën 15.00, 17.30, 21.00, 03.00)

Ditari (Çdo ditë në orën 15.00, 17.30, 21.00, 03.00)

Në edicionet e lajmeve dhe ditarin e Televizionit Koha, përfshihen kontribute dhe ngjarje lokale nga Rajoni i komunës së Tetovës dhe Gostivarit si dhe lajme nga rajoni e bota.

Gjithashtu lexo

17 Tetori dita Ndërkombëtare kundër varfërisë

Sipas Kombeve të Bashkuara, 17 tetori i çdo viti shënon Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *