Home / Emisionet / Emisione zbavitëse / Film Zone (E Shtunë ora 20:00)

Gjithashtu lexo

Dita e shtatë (E diel – Ora 17.30 dhe 21.00)

Emision informativ që grumbullon storiet më të rëndësishme të javës me karakter lokal. Related

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *