Home / Lajme / Maqedoni / Kryeministri Gruevski për vizitë në Ohër

Kryeministri Gruevski për vizitë në Ohër

12 nëntor-
Krahas asaj, do ta vizitojë Institutin për film – Akademia filmike Ohër, do të marrë pjesë në lëshimin në përdorim të rrugës së rikonstruktuar “Risto Çado” me kanalizim të ndërtuar fekal dhe trotoare në lagjen Vidovishte dhe do të mbajë takime me banorët e lagjes.

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Nikolla Gruevski do të realizojë vizitë në komunën e Ohrit ku do të marrë pjesë në vendosjen e gur-themelit për ndërtimin e pishinës së mbyllur në qendrën rekreativo-sportive “Biljanini Izvori”.

Krahas asaj, do ta vizitojë Institutin për film – Akademia filmike Ohër, do të marrë pjesë në lëshimin në përdorim të rrugës së rikonstruktuar “Risto Çado” me kanalizim të ndërtuar fekal dhe trotoare në lagjen Vidovishte dhe do të mbajë takime me banorët e lagjes.

Kryeministri do të mbajë takime edhe me banorët e fshatrave Leskoec dhe Velgoshti, ndërsa do të kryejë kontroll edhe në aktivitetet ndërtimore për ndërtimin e autostradës Kërçovë-Ohër.

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *