Home / Lajme / Maqedoni / Marrëveshje për adaptim të programeve mësimore nga Kembrixhi

Marrëveshje për adaptim të programeve mësimore nga Kembrixhi

4 nëntor-Marrëveshjen në hapësirat e MASH-it do ta nënshkruajnë ministri i Arsimit dhe Shkencës Abdilaqim Ademi, drejtori i Qendrës ndërkombëtare për programe mësimore – Kembrixh, Majkëll O’Salivan dhe drejtoresha e Byrosë për zhvillim të arsimit të RM-së, Vesna Horvatoviq

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Qendra ndërkombëtare për programe mësimore – Kembrixh dhe Byroja për zhvillim të arsimit do të nënshkruajnë marrëveshje për bashkëpunim për adaptim të programeve mësimore në matematikë dhe lëndë nga shkencat natyrore për nxënësit nga klasa e shtatë deri në të nëntën, të përpunuara nga Kembrixhi.

Marrëveshjen në hapësirat e MASH-it do ta nënshkruajnë ministri i Arsimit dhe Shkencës Abdilaqim Ademi, drejtori i Qendrës ndërkombëtare për programe mësimore – Kembrixh, Majkëll O’Salivan dhe drejtoresha e Byrosë për zhvillim të arsimit të RM-së, Vesna Horvatoviq

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *