Home / Lajme / Maqedoni / Menduh Thaçi vizitë në Dollnen dhe Krushevë

Menduh Thaçi vizitë në Dollnen dhe Krushevë

9 nëntor-Banorët e Cërnilishtes dhe Nerovës të shqetësuar me rrjedhën e jetës shoqërore dhe politike në vend, si dhe të zhgënjyer nga partia në pushtet ftuan Kryetarin e PDSH-së, z.Menduh Thaçi për bashkëbisedim, me ç’rast fuqimisht i dhanë mbështetje të plotë PDSH-së dhe programit të saj partiak

Dje Kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi vizitoi Cërnilishten dhe Nerovën ku bashkëbisedoi me banorët e kësaj ane.

Banorët e Cërnilishtes dhe Nerovës të shqetësuar me rrjedhën e jetës shoqërore dhe politike në vend, si dhe të zhgënjyer nga partia në pushtet ftuan Kryetarin e PDSH-së, z.Menduh Thaçi për bashkëbisedim, me ç’rast fuqimisht i dhanë mbështetje të plotë PDSH-së dhe programit të saj partiak.

Kryetari i PDSH-së bashkëbisedoi me banorët e këtyre vendbanimeve, duke i mbështetur në kërkesat e tyre kolektive për një mirëqenie më të mirë, si dhe i siguroi se PDSH asnjëherë nuk do të hekë dorë nga kërkesat që burojnë nga platforma e saj politike.

Gjithashtu lexo

Foure mbështet reformat në OBRM-PDUKM (Foto)

Ish-euroambasadori në Maqedoni, Erwan Foure, përmes një shënimi të shkurtër në Maqedoni, ka përshëndetur iniciativën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *