Home / Lajme / Maqedoni / Ndotja mbi të lejuarën në Shkup, Manastir, Kërçovë dhe Tetovë

Ndotja mbi të lejuarën në Shkup, Manastir, Kërçovë dhe Tetovë

11 nëntor-Stacionet e matjes të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor kanë regjistruar koncentrim të 196 mikrogramëve në metër kub të PM grimcave te Rektorati në Shkup, 110 në Tetovë, 96 në Lisiçe,, 84 në Manastir, 78 në Qendër, 59 në Gazi Babë, 53 në Karposh dhe 46 në Kërçovë.

Në Shkup, Manastir, Kërçovë dhe Tetovë koncetrimet e grimcave PM edhe sot në mëngjes janë mbi të lejuarën.

Stacionet e matjes të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor kanë regjistruar koncentrim të 196 mikrogramëve në metër kub të PM grimcave te Rektorati në Shkup, 110 në Tetovë, 96 në Lisiçe,, 84 në Manastir, 78 në Qendër, 59 në Gazi Babë, 53 në Karposh dhe 46 në Kërçovë.

Koncetrime më të lata janë regjistruar në këto vende të matjes gjatë natës së fundit.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *