Home / Lajme / Maqedoni / Një audio-material tjetër që zbardhë të vërtetën për 9 majin në Kumanovë

Një audio-material tjetër që zbardhë të vërtetën për 9 majin në Kumanovë

13 nëntor-Kjo bëhet e ditur në numrin e fundit të revistës “Fokus”, e cila shkruan se informacionet e reja të familjarëve të të rënëve nga grupi i armatosur në Kumanovë flasin se audoregjistrimi prej 3 orëve, ku dëgjohen zërat e disa siç thuhet “fytyrave të rëndësishme” politike, mund të zbulojë regjisorët politik të dhunës në Kumanovë në 9 dhe 10 maj,

Një audio-material i regjistruar me 3 orë biseda është dëshmi tjetër që do të zbardhë të vërtetën se çfarë ndodhi në përleshjen e armatosur më 9 dhe 10 maj në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Kjo bëhet e ditur në numrin e fundit të revistës “Fokus”, e cila shkruan se informacionet e reja të familjarëve të të rënëve nga grupi i armatosur në Kumanovë flasin se audoregjistrimi prej 3 orëve, ku dëgjohen zërat e disa siç thuhet “fytyrave të rëndësishme” politike, mund të zbulojë regjisorët politik të dhunës në Kumanovë në 9 dhe 10 maj,.

Revista duke u thirrur në burimet e saj jep detaje për dyshime relevante

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *