Home / Lajme / Maqedoni / Spasovski i shpall të pavlefshme të gjitha urdhrat në MPB

Spasovski i shpall të pavlefshme të gjitha urdhrat në MPB

13 nëntor- Me përmbajtjen e telegramit të njoftohen të gjithë punëtorët në MPB”, thuhet në telegramin e nënshkruar nga ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, i publikuar në media.
Në funksionin e ministrit të Punëve të Brendshme Spasovski u zgjodh ditë më parë, pas votimit të ligjeve që dolën nga Marrëveshja e Përzhinos për tejkalimin e krizës politik

Ministri i ri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, i zgjedhur nga radhët e LSDM-së, mbrëmë me telegram i ka njoftuar të gjithë personat udhëheqës se ndalojnë të jenë të vlefshme të gjitha autorizimet e transferuara nga ministrat të cilët kanë udhëhequr me MPB-në deri në ditën e zgjedhjes së anëtarëve të rinj të qeverisë, gjegjësisht deri në zgjedhjen e tij.

“Si ministër i Punëve të Brendshme i zgjedhur me Vendimin për zgjedhjen e anëtarëve të Qeverisë të Republikës së Maqedonisë (gazeta zyrtare e RM nr 197/15), në bazë të autorizimeve ligjore informoj se të gjitha autorizimet e transferuara nga ministrat e Punëve të Brendshme të cilët kanë udhëhequr me MPB-në deri në ditën e miratimit të Vendimit të theksuar për zgjedhjen e anëtarëve të Qeverisë të RM-së, ndalojnë të vlejnë. Me përmbajtjen e telegramit të njoftohen të gjithë punëtorët në MPB”, thuhet në telegramin e nënshkruar nga ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, i publikuar në media.

Në funksionin e ministrit të Punëve të Brendshme Spasovski u zgjodh ditë më parë, pas votimit të ligjeve që dolën nga Marrëveshja e Përzhinos për tejkalimin e krizës politik

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *