Home / Lajme / Maqedoni / Tetovë:Nesër trajtimi i rrugëve me Kalcium

Tetovë:Nesër trajtimi i rrugëve me Kalcium

9 nëntor-Në orën 6:00 të mëngjesit, do të bëhet trajtimi rrugëve me substancën, CMA AL 25 “KALCIUM MAGNEZIUM ACETAT”. Ky aktivitet i Komunës së Tetovës do të zgjatë disa ditë me radhë, ku do të përfshihen të gjitha akset rrugore dhe pritet që në kushte optimale atmosferike të bëj reduktimin e ndotjes deri në 30% .

Njoftohen qytetarët e Tetovës që më datë 11.10.2015 (e martë) në orën 6:00 të mëngjesit, do të bëhet trajtimi rrugëve me substancën, CMA AL 25 “KALCIUM MAGNEZIUM ACETAT”. Ky aktivitet i Komunës së Tetovës do të zgjatë disa ditë me radhë, ku do të përfshihen të gjitha akset rrugore dhe pritet që në kushte optimale atmosferike të bëj reduktimin e ndotjes deri në 30% .

Lusim qyterët që makinat e parkuara në “Bulevardin Iliria” ti spostojnë, që të mund të kryhet me efikasitet trajtimi planifikuar sipas planit dinamik. Në agjendën e këtij proçesi do të fillohet fillimisht me “Bulevardin Iliria”, mëpastaj me rrugët tjera.Në kontinuitet qytetarët do të jenë të informuar për zhvillimin e fazave të planit të aksionit.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *