Home / Lajme / Maqedoni / Vazhdon seanca e 71-të në Kuvendin e RM-së

Vazhdon seanca e 71-të në Kuvendin e RM-së

3 nëntor-Si dhe propozim-ligjet e plotësuara për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për kullotat dhe ujësjellësin, për siguri në sistemin hekurudhor, për lundrim të brendshëm, për transport në komunikacionin rrugor, për transport të materieve të rrezikshme në komunikacionin rrugor dhe hekurudhor për armën për veprimtarinë për detektiv, të gjitha në lexim të dytë, si dhe shumë ligje të tjera.

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë seancën e 71-të në rend dite të cilës janë më shumë ndryshime dhe plotësime ligjore.

Deputetët do të debatojnë për propozim-ligjet për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve për veprim me parashtresat dhe propozimet, për menaxhim elektronik, për komunikime elektronike, për vendosjen e sistemit për menaxhim me cilësinë dhe korniza e përbashkët për vlerësimin e punës dhe dhënien e shërbimeve në shërbimin shtetëror, për inspektim administrativ, për mbikëqyrje inspektuese, për gjueti, për peshkatari dhe akuakulturë, për cilësinë e prodhimeve bujqësore, për kooperativë bujqësore, për themelimin e Agjencisë për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural , të gjitha në lexim të dytë.

Në rend dite të seancës janë edhe propozim-ligjet për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve për duhan dhe prodhime të duhanit, për planifikim hapësinor dhe urbanistik, për tokë ndërtimore për orarin e punës, pushimet e obligueshme të punëtorëve mobil dhe shoferëve në komunikacionin rrugor dhe pajisjet për shënimin e komunikacionit rrugor, si dhe propozim-ligjet e plotësuara për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për kullotat dhe ujësjellësin, për siguri në sistemin hekurudhor, për lundrim të brendshëm, për transport në komunikacionin rrugor, për transport të materieve të rrezikshme në komunikacionin rrugor dhe hekurudhor për armën për veprimtarinë për detektiv, të gjitha në lexim të dytë, si dhe shumë ligje të tjera.

Gjithashtu lexo

Sali Berisha: “Shkëndija” e Tetovës bën sot historinë!

Ish- kryeministri Sali Berisha i kushton një status ndeshjes mes Milanit dhe Shkëndijës së Tetovës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *