Home / Kryesoret / Gigabel shërbime për rimbursim të vauçerëve

Gigabel shërbime për rimbursim të vauçerëve

Nga janari I këtij viti që po e lëmë pas firmat e vogla kanë qenë të obliguara që të vendosin GPRS në arkat fiskale të lidhur me Drejtorinë e të Hyrave Publike. Në këto arka fiskale kompanitë janë të obliguara që të vendosin edhe vauçer për rimbursim për të vijuar punën e tyre.Giga Bell është një nga firmat ku kompanitë mund të bëjnë rimbursim të vauçerëve për arkat fiskale.Fluksi ditorë I kompanive që kërkojnë vauçera për rumbursim është nga 10 deri në 15 , thotë Jeton Asani, drejtor i Giga Bellit.

Kohëzgjatja për të kryer punë në Giga Bell zgjatën 15   minuta ndërsa edhe bashkëpunimi me drejtorëine të ardhurave publike është në nivel të mirë.

Probleme gjatë procedurave ëpr rimbursim nuk ka, por kompanitë më shumë ankohen dhe kanë probleme me administrimin e arkave fiskale digjitale.

Giga Bell sipas drejtorit Asani ka pesë puntorë, dy serviser me përvojë pune dhe dy administrator që përkudjesen rreth dokumentacionit sepse vetë rimbursimi prodhon shumë dokumentaicon I cili duhet të plotësohet dhe I njejti të funksionojë pa pengesë. Kjo kompani ndodhet përballë qendrës tregtare në katin e parë për hyrje në parkingun e qendrës tregtare në Tetovë.Tv Koha

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *