Home / Kryesoret / Gjykata e Apelit – Shqiptarët e rastit ”Monstra” burgim të përjetshëm

Gjykata e Apelit – Shqiptarët e rastit ”Monstra” burgim të përjetshëm

Gjykata e Apelit në Shkup e ka konfirmuar aktvendimin e Gjykatës Themelore Shkupi 1 nga data 30 qershor 2014 për rastin “Monstra”.

“Gjykata e Apelit, duke vendosur mbi ankesat e Prokurorit Publik në Prokurorinë Themelore për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit Shkup dhe të akuzuarit, ka vërtetuar aktvendimin e Gjykatës Themelore Shkup në lëndën e njohur për opinionin si ‘Monstra’, thuhet në njoftimin e Gjykatës së Apelit.

Ankesa e palës mbrojtëse janë refuzuar si të pabaza dhe me këtë mbetet në fuqi vendimi për burg të përjetshëm për 5 të dënuarit në rastin “Monstra”.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *