Home / Lajme / Maqedoni / Gostivari me aktivitete për Ditën e drurit

Gostivari me aktivitete për Ditën e drurit

Do të bëhet promovimi i fidanëve të mbjella dekorative në rrugën “Sedek Kostovski”, përballë kompanisë “Jefuta”, në Gostivar.

Ndërkohë, nxënësit dhe kuadri mësimor i shkollave të mesme të Komunës së Gostivarit me transport të organizuar do të shkojnë në vendin e ashtuquajtur “Çaçka” (në afërsi të restorant “Mond Bland”), ku dhe do të mbjellin fidanë të reje.

Po ashtu, në shkollat fillore të Komunës së Gostivarit, nxënësit dhe kuadri mësimdhënës do t’i bashkëngjiten aksionit duke mbjellë fidanë në oborret e shkollave të tyre.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *