Home / Lajme / Maqedoni / Ivanovi falë 33 të burgosur

Ivanovi falë 33 të burgosur

Presidenti i Maqedonisë, Gjorgi Ivanov, mori vendimin për të falë 33 persona të dënuar, në bazë të nenit 84, paragrafi 1, pika 9 e Kushtetutës së Maqedonisë, sipas nenit 1 dhe nenit 1-a të Ligjit për lirim me kusht.

Një i burgosur lirohet tërësisht nga burgimi prej 1 vit. Ndërsa të tjerët u janë zvogëluar vitet e dënimit me burg, disa në 1 vit, disa në 3 vite. Pjesërisht pjesa e mbetur e denimit lirohenn 19 persona.

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *