Home / Kryesoret / Janeva shtynë rastin “Puç”

Janeva shtynë rastin “Puç”

Prokurorja Speciale, Katica Janeva ka shtyrë seancën kryesore të rastit në të cilin publiku është i njohur si “Puç”, për shkak të mungesës së provave të rastit.

“Sot është kërkuar për shtyrjen e shqyrtimit kryesor të çështjes e njohur për publikun si “Puç”, sepse duhet që të jemi plotësisht të njohur me përmbajtjen e dëshmive të dorëzuar në Gjykatë, të cilat nuk janë të përfshirë në rastin e prokurorëve që janë u dorëzuar për ne”, njofton Janeva.

Për më tepër, në njoftimin, ajo njofton se gjatë kësaj jave do të prezantohen informata të reja në lidhje me punën e Zyrës së kësaj prokurorie, “që për një periudhë është në interes të publikut, dhe se ne nuk ishim në gjendje për të ndajmë informacione, kështu që për fat të keq disa media u përpoqën ta tregojnë se kjo prokurori publike ka një drejtim krejt të ndryshëm nga ajo që Prokuroria Speciale  është betuar

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *