Home / Kryesoret / LSDM padit KSHZ-në

LSDM padit KSHZ-në

Duke shfrytëzuar mundësitë ligjore, sot LSDM, ka paraqitur padi deri te gjyqi administrative, me të cilën kërkon pezullimin e vendimit të KSHZ-së nëpërmjet së cilës është vendosur që “ Emetimi i letrave me vlerë shtetërore nga ana e ministrisë së financave në tregun e vendit nuk paraqet akt ose dokument që ka të bëjë me çështje kadrovike dhe financiare të ndërlidhura me organizimin e zgjedhjeve” dhe për këtë nuk ka marrë pëleqimin e zëvendësministrit.

Padia është ngritur për shkak të moskopmetencës të përbërjes së vjetër të KSHZ-së, mandate I të cilit ka kaluar më 8 nëntor, thonë nga LSDM

Gjithashtu lexo

Rikthehet ndotja e rrezikshme në Tetovë – (FOTO & VIDEO)

Me matjen e koncentrimeve dyfish më të lartë nga e lejuara të grimcave PM10, Tetova …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *