Home / Kryesoret / Mile Janakievski ish ministri i transportit dhe lidhjeve, sot duhet të dalë në gjykatë

Mile Janakievski ish ministri i transportit dhe lidhjeve, sot duhet të dalë në gjykatë

Ish ministri për transport dhe lidhje Mile Janakieski sot duhet të paraqitet si dëshmitarë para Komisionit anketues për skandalin e përgjimeve sipas planit të paralajmëruar nga kryetari i komisionit, Petre Shilegov.

Dje gati pesë orë kryeministri Gruevski është përgjigjur në pyetjet e anëtarëve të komisionit, me cka ishte dëhsmitari i parë i propozuar nga partia në pushtet dhe që është shfaqur para komisionit, edhe pse deri më tani ishin thirur edhe disa funksionarë të tjerë që nuk janë paraqitur për të dhënë dëshmi.

‘’Në pajtim me lidhin nuk mund të jap ndonjë informacion shtesë për publikun, sikur informacionet të dilnin në publik do ishte shfaqur një seri e mirë humoristike’’, ka thënë Shilegov.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *