Home / Kryesoret / Ndotja e ajrit në Tetovë takon Nuranin dhe Teutën, Çka do të ndërmarin?

Ndotja e ajrit në Tetovë takon Nuranin dhe Teutën, Çka do të ndërmarin?

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Nurhan Izairi, sot do të mbajë mbledhjen me kryetarët e komunave: të Tetovës, Kërçovës, Manastirit, Kavadarit dhe Qytetit të Shkupit  në të cilën do të diskutohet për paraqitjen e episodeve me përqëndrime të larta të grimcave PM10 si dhe për aktivitetet të cilat duhet të ndërmerren nga institucionet kompetente me qëllim të përmirësimit të cilësisë së ajrit në territorin e Republikës së Maqedonisë.

Nuk dihet nëse Teuta Arifi do të kërkojë nga Nuran Izairi të merrë masa për mbylljen e fabrikës Jugohrom.

Ndryshe sot Tetova do të bllokohet në tre akse rrugore si dhe nesër pritet të mbahen protesta masive kundër ajrit të ndotur

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *