Home / Lajme / Maqedoni / Ndotje e ajrit në Shkup, Tetovë, Kërçovë dhe Koçan

Ndotje e ajrit në Shkup, Tetovë, Kërçovë dhe Koçan

Në rajonin e Shkupit, Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Koçan sot në mëngjes janë regjistruar koncentrime të larta të grimcave PM10, të cilat lëvizin prej 100 deri 300 mikkrogramë në metër kub.

Në stacionin matës në Тetovë në orën nëntë sot në mëngjes janë matur 516 mikrogramë, ndërsa gjatë natës niveli maksimal  arriti 833. Nga komunat e Shkupit më e ndotura ishte Qendra me 296 mikrogramë, pasojnë Karposhi me 282, Gazi Baba me 194, Lisiçe 172, ndërsa tek Rektorati janë matur 150 mikrogramë në metër kub.

Në Kërçovë janë regjistruar 142 mikrogramë, në Koçan 101 dhe në Kavadar 68 mikrogramë në metër kub.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *