Home / Kryesoret / Në 2016 ndihmë më të madhe për mbrojtje nga varfëria energjitike

Në 2016 ndihmë më të madhe për mbrojtje nga varfëria energjitike

Projekti që filloi në vitin 2010 vazhdon, theksoi Gruevski, siç ishte premtuar në programin qeveritar. Për këtë qëllim në buxhetin shtetëror janë parashikuar 1,5 milionë euro.

“Në programin tonë premtuam se në vitin 2016 ndihma nga 800 do të rritet në 900 denarë, ndërsa në vitin 2017 deri në 100 denarë. Kjo edhe do të realizohet, theksoi kryeministri, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve pas lëshimit në përdorim të garazhit të ri me kate  dhe sheshit në qendrën e Shkupit.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *