Home / Kryesoret / Në Shkup dje 11 aksidente

Në Shkup dje 11 aksidente

Në rajonin e Qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme policia rrugore ka kryer ekspertizë në gjithsej 11 aksidente.

MPB sot ka kumtuar se nga numri i përgjithshëm i aksidenteve, pesë janë me pasojë dëm material dhe pesë me pasojë lëndime trupore, në të cilat lëndime të lehta kanë marrë shoferi i një automjeti dhe katër udhëtarë dhe dy këmbësorë.

Nga ana e policisë rrugore dje janë zbuluar dhe sanksionuar 29 shoferë, të cilët nuk e kanë respektuar kufizimin e shpejtësisë së lëvizjes së automjetit. Janë sanksionuar edhe pesë këmbësorë në baza të ndryshme.

Me ndihmën e automjetit special “karrotrec” gjatë ditës së kaluar nga ana e policisë rrugore janë hequr 77 automjete, të cilat e kanë penguar qarkullimin normal të trafikut.

Gjithashtu lexo

Kuvendi duhet të votojë për shkarkim të Zvërlevskit

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet të mbajë vazhdime të tre seancave midis të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *