Home / Lajme / Maqedoni / Njeriu i dytë i Gruevskit sot në Parlament do të flet për aferën e përgjimeve!

Njeriu i dytë i Gruevskit sot në Parlament do të flet për aferën e përgjimeve!

Komisioni anketues sot do të mbajë seancën e rradhës, edhe pse ministri i financave Zoran Stavreski i cili ishte planfikuar të dëshmojë sot ai ka thënë se nuk do jetë present. Ftesë për dëshmi para deputetëve ka edhe Martin Protugjer por deri më tani nuk e ka konfirmuar ardhjen.

Dje nuk është paraqitur në seancë as Nikola Gruevski që sipas partisë së tij ai gjendet në vizitë zyrtare në Izrael dhe për këtë shkak nuk ka mundur të jetë present dhe të dëshmojë para komisionit anketues.

Ditët në vazhdim ftesë për të dëshmuar kanë edhe Sasho Mijalkov për nesër ndërsa më 14 dhjetor Gordana Jankullovska, më 15 dhjetor Mile Janakievski por asnjëri nuk e ka vërtetuar pjesëmarjen.

Deri më tani nuk është e qartë nëse Gruevski do të jap dëshmi më 15 dhjetor a Stavrevski më 17 dhjetor.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *