Home / Kryesoret / Përmbaruesi do të njoftojë se do të bllokojë llogari

Përmbaruesi do të njoftojë se do të bllokojë llogari

Me ligjin e ri për përmbarim që është në procedurë parlamentare parashihet që përmbaruesi para se të bllokojë llogari duhet që të paralajmërojë borxhliun dhe të kërkojë nga ai që në afat prej tre dite të paguajë borxhin.

Borxhliu duhet të njoftojë përmbaruesin se a është i punësuar apo jo dhe si qëndron gjendja e tij materiale, shuma e të ardhurave dhe të ardhura të tjera. Nëse borxhliu nuk përgjigjet në paralajmërimin atëherë llogaria do t’i bllokohet. Me këto ndryshime parashihet që pagesa e rrymës, ujit, ngrohjes, telefonit dhe operatorëve kabllovik që të bëhet përmes gjykatës.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *