Home / Kryesoret / Politikanët në Maqedoni janë milioner të vërtetë

Politikanët në Maqedoni janë milioner të vërtetë

Kryeministri Gruevski është bërë shtatë here më i pasur prej kur se është në pushtet. Ndërsa lideri i opozitës maqedonase, Zoran Zaev, në bazë të pronës së publikuar, është më i pasuri. Shefi i PDSH-së, Menduh Thaçi në Katastrin për patundëshmëri është i regjistruar me tetë lista pronësie dhe ka shtëpi prej 1000 metër katror.

Lideri I BDI-së, Ali Ahmeti, ju pakua pasuria, por prap mbetet milioner.

Qendra për hulimtim të mediave “Skup Makedonija”, përmes një filmi dokumentar për listat pronësore të liderëve të partive politke ku paraqiten pasuritë e Gruevskit, Ahmetit, Zaevit dhe Thaçit. Sa pasuri kanë dhe a e kanë të paraqitur?

A është Maqedonia vend të liderëve të pasur?

Pse asnjë nga liderët nuk dëshiron publikisht të flasë për pasurin e vet? Ky film dokumentar I punuar nga “Skup Makedonia”, ka shtjelluar disa pjesë të pyetjeve të lartëpërmendura .

Videon e plot mundë ta ndiqni më posht

Gjithashtu lexo

Përmes Serbisë po zbatohet një skenar për destabilizimin e Ballkanit, ja kush alarmon

Lidhja Demokrate e Maqedonisë (LD) nëpërmjet një kumtese vlerëson se tërheqja e personalit të ambasadës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *