Home / Lajme / Maqedoni / Prokurorja speciale merr në kompetencë 34 lëndë të përgjimeve

Prokurorja speciale merr në kompetencë 34 lëndë të përgjimeve

Prokuroria special sot ka vendosur kompetencë mbi 34 lënëdë, duke kyçur edhe rastin Puç. Mbi dy lëndë nga prokuroria nuk është vendosur kompetëncë e vërtet dhe ato janë kthyer për procedim në prokurorinë kompotente

Përveç kësaj Prokuroria special ka vërtetuar se dy nga lëndët e dorëzuara janë të lidhura me parregullsitë zgjedhore, kështu që numri i lëndëve që lidhen me parregullsitë dhe që prokuroria special ka vendosur kompetencë është 16.

Prokururoria ka konfirmuar se brenda ditës nga lideri i LSDM-së Zoran Zaev do të kërkohet dorëzimi i materialeve nga përcjellja joligjore e kominikimeve, që partia i disponon dhe që ka shfaqur gatishmëri t’i dorëzojë. Prokuroria special ka njoftuar se për lëndët të njohura për opinionin si “Monstra”, “Lagjja e trimave” dhe “Rover” do të prononcohen në vijim, pasi t’i kenë siguruar lëndët nga përjellja e komunikimeve jashtë ligjore.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *