Home / Kryesoret / Pushimi dimëror në shkollat e Gostivarit fillon nga data 30 dhjetor dhe mbaron me 20 janar

Pushimi dimëror në shkollat e Gostivarit fillon nga data 30 dhjetor dhe mbaron me 20 janar

Departamenti për Arsim, Kulturë dhe Sport në Komunën e Gostivarit, njofton të gjitha shkollat fillore dhe të mesme publike se pushimi dimëror për nxënësit fillon nga data 30.12.2015 dhe mbaron më datë 20.01.2016.

“Departamenti për Arsim, Kulturë dhe Sport në Komunën e Gostivarit, të gjithë nxënësve u uron pushim të këndshëm dhe shëndet”, thuhet në mesazhin e udhëheqësit të Departamentit për Arsim, Kulturë dhe Sport në komunën e Gostivarit, Edit Azizi.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *