Home / Kryesoret / Shihni pse DUO lounge, është lokali më urban në Tetovë

Shihni pse DUO lounge, është lokali më urban në Tetovë

DUO lounge, shtrihet në 320 m2 është vendi i ri urban i cili u hap në qendrën më të madhe tregtare në Maqedoninë Perëndimore, Palma Mall, vend i cili për shumë gjëra dallon prej lokaleve të shumta në Tetovë, si nga enterieri i tij modern ashtu edhe nga koncepti i tij. Tetova tani mund të futet në listën e qyteteve të cilat ofrojnë argëtim të përkryer për cilindo. Pse? Sepse ka një lounge bar krejt të ri dhe unik.
Në DUO lounge, i porsahapur për vizitorët përveç ushqimit dhe pijes së përkryer, mund të relaksohen duke luajtur bilardo në bilardot e brendit të njohur botëror Dynamic, në një atmosferë të këndshme dhe të relaksuar. Ky Lounge është bërë sipas standardeve botërore dhe sipas kushteve të cilat i meriton një qendër e tillë dhe i njëjti ka për qëllim të mbledhë adhuruesit e një ambienti të këndshëm dhe argëtimit të mirë.
Klubet dhe lokalet, vitet e fundit filluan të ngjajnë me njëri-tjetrin, prandaj lindi edhe ideja për DUO lounge, lokalin tonë të ri, diçka e RE, diçka e VEÇANT, një vend i cili i ka munguar Tetovës dhe qytetarëve nga rrethina. Prandaj vendosëm ta pasurojmë përmbajtjen e qendrës tonë tregtare Palma Moll pikërisht me këtë lokal të ri i cili përmban ambient unik..
Ambienti i cili ofron koncepte të ndryshme është i ndarë në dy pjesë. Në njërën pjesë është e pajisur me tavolina të ulëta në kombinim me vatër me dru e cila i jep një ngrohtësi shtesë hapësirës dhe ku mysafirët mund të kënaqen me ambientin dhe menyn.. Pjesa tjetër është një banak, ku lidhet edhe hapësira me tavolinat e bilardove si dhe kolltukëve te rehatëshemta, ku vizitorët mund të argëtohen duke luajtur në një prej bilardot Dynamic.
DUO lounge, do të ofrojë argëtime përgjat vikendeve ku vizitorët do të kenë mundësi të njihen me artist të ri të cilët njikohësisht do të mund të promovohen me zhanre dhe rryma te ndryshme muzikore…

Në vijim shiqoni disa foto, nga ambienti i DUO lounge.

Ju ftojm që të na ndiqni në faqen tonë të facebook, me qëllim të jeni të informuar me eventet dhe info tjera..
https://www.facebook.com/DUO-lounge-bar-573822962771178/?ref=hl

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

14

15

16

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *