Home / Kryesoret / Tetovë:Të enjten nis parkimi me pagesë

Tetovë:Të enjten nis parkimi me pagesë

Nga data 03.12.2015 ( e enjte ),  Ndërmarrja Publike për menaxhim me parkingjet publike në komunën e Tetovës, NP “Parkingu i qytetit”-Tetovë, do të fillojë me implementimin e parkimit zonal me pagesë në zonën A e cila ndahet në ( A1 dhe A2 ) që perfshinë bulevardin “ILINDEN” dhe “ILIRIA”. Njëherit ju rikujtojmë se maksimumi i kohës së paraparë për parkim në ktë zonë është 3 orë dhe kushton 30 denarë për  1 orë. Për mos pagesën e vendparkimit si dhe tejkalimin e kohës së paraparë për parkim, pason bllokimi i veturës nga shërbimi i bllokatorit si dhe intervenimi i shërbimit të marrimangës. Njëkohësisht  ju informojmë se zona B e parkimit e cila përfshinë rrugët dytësore të qytetit do të kalon në pilotim., njofton Tv Koha.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *