je policia ka dhënë 2.300 kërkesa për azil në vend prej të cilëve 953 meshkuj, 495 femra dhe 852 fëmijë.

Sipas shtetësisë personat që kanë marë kërkesa për azil më shumë kanë qenë nga Siria 1.441, nga Afganistani 495 dhe Iraku 364.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *