Home / Kryesoret / Debat për kujdestari të përbashkët mbi fëmijën pas shkurorëzimit

Debat për kujdestari të përbashkët mbi fëmijën pas shkurorëzimit

Në organizim të Ambasadës së parë të fëmijëve në botë, Megjashi, sot do të mbahet debat me rastin e ndryshimeve të propozuara ligjore në drejtim të vendosjes së kujdestarisë së përbashkët mbi fëmijët edhe pas shkurorëzimit.

Në ngjarje do të flasin përfaqësues nga Megjashi, prindërit e prekur, por edhe persona profesionistë të cilët punojnë në këtë problematikë si psikologë, profesorë, avokatë…

Diskutimi do të jetë i hapur edhe për publikun, ndërsa të pranishëm do të jenë edhe përfaqësues të Qendrave për punë sociale, MPPS dhe institucione të tjera relevante shtetërore…

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *