Home / Kryesoret / Era e fuqishme në Tetovë dëmtohet shtëpia e familjes Alimi.

Era e fuqishme në Tetovë dëmtohet shtëpia e familjes Alimi.

Erërat e fuqishme në Tetovë që shkaktuan shumë dëme , ku disa shtëpi mbeten pa kulme dhe shumë dëme tjera ku fatëmirisht nuk lëndime në njerëz. Kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi sot ka vizituar shpëinë më të dëmtuar nga erërat ku ju prmetoi se do të qëndrojë gjithnjë pranë tyre.

” Në vendngjarje tek njëra prej shtëpive më të dëmtuara nga erërat e forta. Bisedova me kryefamiljarin dhe antarët tjerë të familjes. Do të jemi pranë familjeve me të gjithë mënyrat e mundshme. Qytetari prioriteti ynë” u shpreh Teuta Arifi.Si pasojë e erërave të forta të shkaktuara gjatë natës, Kryetarja e Komunës së Tetovës znj.Teuta Arifi njëherit edhe Kryetare e Shtabit për menaxhim me kriza të Komunës së Tetovës, sot thiri mbledhje të këtij shtabi.
Nga raportimi i antarëvë të Këshillit Emergjent u konstatua që :
Paraqitjet e para të njërezve për intervencë në Njësinë kundër zjarrit kanë filluar në orën 5:45 të mëngjesit.
Intervenimi i Njësisë kundër zjarrit kanë qenë i menjëhershëm.
Paraqitja e dëmeve në SPB-Tetovë ka filluar në orën 6 të mengjësit.
Nga raporti i dy institucioneve rezulton që janë dëmtuar gjithësej: 7 objekte dhe 5 makina.
Fatmirsisht nga dëmet e shkaktuara, lëndime në njerëz nuk ka pasur.
Komisioni për konstatimin e dëmeve pranë këshillit komunal bashkë me 3 ekspertë shtesë të angazhuar do të dal në terren për vlersimin e dëmeve.

Ndryshe erërat e fuqishme sot në mëngjes kapluan edhe Gostivarin, Manastirin si dhe disa qytete në Kosovë.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *