Home / Kryesoret / Filloi shpërndarja e kartelave elektronike,

Filloi shpërndarja e kartelave elektronike,

Pas pothuajse një viti ndërprerje të dhënies së Kartelave Elektronike Shëndetësore prej sot të siguruarit do të mund të pajisen më të njejtat. Pas njoftimit të javës së kaluar nga Fondit për Sigurim Shëndetësorë të Maqedonisë, edhe në Tetovë ka filluar dhënia e këtyre kartelave. Nga Njësia Rajonale e Fondit për Sigurtim Shëndetësorë në Tetovë theksojnë se ka filluar dhënia e tyre dhe ka interesim të qytetarëve për të marrë kartelat.

Nga Fondi për Shëndetësi të premten paralajmëruan se janë përpunuar 106. 541 kartela elektronike shëndetësore për qytetarët që kishin parashtruar kërkesë dhe të njëjtit do të mund t’i marrin ato prej sot. Aktivizimi i kartelave të reja bëhet menjëherë pas dorëzimit te personi i siguruar edhe atë, në Fondin ose te mjeku amë.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *