Home / Kryesoret / Fisnik Shabani kryetari i Forumit Rinor Islam

Fisnik Shabani kryetari i Forumit Rinor Islam

Në zyrat e Forumit Rinor Islam – Shkup, u realizua ceremoniali i pranim-dorëzimit të mandatit të kryetarit të kësaj organizate.

Në prani të aktivistëve dhe të rinjëve të mbledhur në Info Qendrën e FRI-së, pati fjalim përshëndetës fillimisht ish kryetari, Fevzi Musliu, i cili bëri një rezyme të punës së deritanishme të Forumit Rinor Islam si dhe arritjet më të mëdha që janë realizuar.

Më pas bëri edhe dorëzimin e mandatit duke i deshiruar suksese edhe më të mëdha kryetarit të ri të zgjedhur, Fisnik Shabanit me të cilin këmbyen edhe disa dhurata simbolike. Fjalim pati edhe kryetari i ri i cili foli për planet dhe orientimet që duhet të fokusohet kjo organizatë gjatë këtij mandati dhe theks të veçantë vuri në bashkëpunimin me të rinjtë dhe inkuadrimin e tyre sa më të madh në projektet e FRI-së. Gjithashtu falenderoi ish kryetarin për punën e palodhshme që ka bërë me këtë organizatë dhe i uroi suksese të mëtejme në sfidat e reja që do t’i prijë. Në fund për të pranishmit u shtrua edhe një koktel modest.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *