Home / Kryesoret / Hahn pritet të vijë sërish në Shkup

Hahn pritet të vijë sërish në Shkup

Plani i Hahnit parashikon listët të pastër zgjedhore me atë që kapacitetet e KSHZ-së do të rriten, opozita do të ketë qasje të pa pengueshme deri tek gjitha mediat, ndërsa LSDM do të ketë mbikëqyrës të saj në Agjencionin për shërbime audio dhe audio-vizuele. Dhe e treta pikë parashikon që Hahn të kryej kontroll për përgatitjen e zgjedhjeve së bashku me anëtarët e BE-së, ODIHR, KSHZ dhe shoqatat joqeveritare që merren me procesin zgjedhor. Me këto përpjekje KE pret që LSDM të vendos që të merr pjesë në zgjedhjet.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *