Home / Kryesoret / Komunikacioni pa ndalesa, vende vende nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni pa ndalesa, vende vende nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni në të gjitha rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndalesa dhe vende-vende nëpër rrugë kryesisht të lagështa.
Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa sipas informacioneve të LAMM,në vendkalimet kufitare nuk ka qëndrime më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *