Home / Kryesoret / Ministri Nurhan Izairi për vizitë në komunën e Tearcës

Ministri Nurhan Izairi për vizitë në komunën e Tearcës

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Nurhan Izairi sot do të realizojë një  takim  pune me kryetarin e Komunës së Tearcës, Isen Asani.

Në takim do të bisedohet për statusin e projekteve që janë në vijim, si dhe për ato që duhet të realizohen, konform programit investues të Ministrisë së mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor.

Gjithashtu lexo

Policia me apel ndaj lokaleve të natës – (VIDEO)

Muajt e verës janë karakteristike kur në  shumë lokale hotelerike frekuentohen gjatë orëve të natës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *