Home / Kryesoret / Ministria e Brendshme e konfirmon, Janeva ka kërkuar masa sigurie

Ministria e Brendshme e konfirmon, Janeva ka kërkuar masa sigurie

Prokuroria Publike Speciale sot deri tek Ministria e Brendshme ka paraqitur një kërkesë për sigurimin e nga policia që do të jenë të angazhuar në sigurinë fizike të prokurorëve në këtë institucion.

Me ç‘rast, duke pasur parasysh rrezikun e lartë për jetën dhe integritetit personal në kryerjen e detyrave në PPS, nga Ministria e Brendshme ka kërkuar një numër i policëve si për Prokurorën Speciale Katica Janeven edhe për bashkëpunëtorët-prokurorë e saj. Ministria e Brendshme do ta shqyrtojë kërkesën dhe të sigurojë përgjigje në kohë për PPS, thuhet në një deklaratë të Ministrisë së Brendshme, transmeton TetovaSot.

Kërkesa e Janevës për rritjen e sigurisë vjen pas fjalimit djeshëm nga lideri i VMRO-DPMNE dhe ish-kryeministrit Nikolla Gruevski në Konferencën Vjetore të Bashkimit të grave të partisë, ku dje tha se në zgjedhjet e ardhshme populli do të vendosë se i kujt është vendi.

Nga Prokuroria Speciale thonë se ata janë të shqetësuar dhe për këtë arsye kanë vendosur që të kërkojnë rritjen e siguris

Gjithashtu lexo

Foure mbështet reformat në OBRM-PDUKM (Foto)

Ish-euroambasadori në Maqedoni, Erwan Foure, përmes një shënimi të shkurtër në Maqedoni, ka përshëndetur iniciativën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *